Weekend weg mannen

Wilt u een weekendje weg met vrienden in Nederland?mannenweekend
Groepsaccommodatie de Uitstap is zeer geschikt voor een mannenweekend weg. Het vakantiehuis beschikt namelijk over een eigen bar en daarnaast zijn er vele (outdoor) activiteiten te ondernemen.

De accommodatie is geschikt tot 23 personen en ligt bij Zwolle. Bij de Uitstap is het mogelijk om een compleet verzorgd mannenweekend te organiseren. Oftewel: het is tijd voor een weekend weg, mannen!

Vriendenweekend tot 23 personen

Groepsaccommodatie de Uitstap bij Zwolle is modern en ruim opgezet. Er zijn maar liefst 7 slaapkamers waar comfortabele boxspringbedden in staan. Dus na een avondje gezelligheid in de eigen bar zal iedereen als roosjes slapen in de 2- of 3-persoonskamers. Tevens zijn alle kamers voorzien van een douche. Deze groepsaccommodatie bij Zwolle beschikt over een ruime horecakeuken met professionele apparatuur, zodat het erg gemakkelijk wordt om voor iedereen te koken tijdens een weekend weg met de mannen. In de royale tuin met terras en overkapping is het mogelijk om te koken in de buitenkeuken of de barbecue.

Groepsuitje met outdoor activiteiten

Heeft u mannenweekend tips nodig voor een geslaagd weekendje? Dan bij deze!mannenweekend
Want wanneer u een mannenweekend weg in Overijssel boekt, zult u zich verbazen over de vele (outdoor) activiteiten die u tijdens een groepsuitje kunt meemaken. Het is zelfs mogelijk om sommige activiteiten op eigen terrein te laten plaatsvinden. Wacht dacht u van quad rijden, paintballen, klootschieten of boogschieten? Ook is het mogelijk om mountainbikes te huren en de bossen van De Zwarte Dennen te verkennen (eventueel met begeleiding).

U bent verzekerd van een gezellig en onbezorgd weekend weg met mannen, als u Groepsaccommodatie de Uitstap boekt. Want na een dag vol met activiteiten kunt u in de gezamenlijk ruimte doorgaan met een feestje. In de privé bar met tap is het goed vertoeven, want er staat zelfs een geluidsinstallatie inclusief computer met muziekprogramma voor u klaar! Zwolle ligt overigens maar op 15 minuten rijafstand, dus het is ook mogelijk om hier de stad te verkennen. Wat dacht u van een kroegentocht in Zwolle tijdens het mannenweekend?

Boek nu uw weekend weg met mannen bij De Uitstap!

Moet u het mannenweekend organiseren? Zorg voor een gegarandeerd succes. Want een groepsaccommodatie tot 23 personen met veel privacy, een royale tuin, comfortabele slaapkamers en een eigen bar waar u zelf bier kunt tappen, klinkt toch fantastisch? Bij groepsaccommodatie De Uitstap in Rouveen is het mogelijk. Dus wilt u een actief en gezellig vriendenweekend in Nederland? Boek dan een weekend weg met de mannen bij De Uitstap of vraag een offerte aan!

Weekend weg mannen boeken | Mannenweekend offerte aanvragen