Vrijgezellenweekend

vrijgezellenweekendU wilt het meest onvergetelijke vrijgezellenweekend organiseren, om samen met de bruid of bruidegom de laatste momenten als vrijgezel te vieren? Boek dan een vrijgezellenweekend bij De Uitstap in Rouveen. Bij De Uitstap heeft u de beschikking over een privé-café met tap. Bovendien zijn er zowel op, rondom, als in de omgeving van de accommodatie vele verschillende activiteiten te doen tijdens het vrijgezellenweekend en liggen diverse leuke uitgaanssteden op korte afstand. Wilt u de vrijgezel in het zonnetje of juist voor paal zetten? Een vrijgezellenweekend bij De Uitstap is in beide gevallen dé manier!

Vrijgezellenweekend in een prive-café

Een vrijgezellen weekend draait natuurlijk helemaal om gezelligheid, lol, gekheid en gezellig samen zijn. Welke plaats is daarvoor nou beter dan het café?! Die plaats bestaat: het privé-café. Tijdens een vrijgezellenweekend bij De Uitstap heeft u hier de beschikking over. Het café in de groepsaccommodatie wordt gebruikt als plaats om samen te komen en wordt gebruikt om op te warmen voor het avondje uit of om na te genieten van alle activiteiten en gebeurtenissen. Tijdens het vrijgezellenweekend zal dit de plaats zijn waar het uitermate gezellig is onder het genot van een zelf getapt biertje of natuurlijk een ander lekker drankje! Is het lekker weer? Dan biedt het terras met overkapping en buitenkeuken uitkomst.

Vrijgezellenweekend met vele activiteiten

Traditiegetrouw worden tijdens een vrijgezellenweekend leuke en grappige dingen gedaan, al zal de bruid of bruidegom hier tijdens het vrijgezellenweekend nog wel een keertje anders over denken. Of u de vrijgezel nu in het zonnetje of voor paal wilt zetten, bij De Uitstap kunnen in beide gevallen vele activiteiten worden gedaan tijdens het vrijgezellenweekend. Op de locatie is het bijvoorbeeld mogelijk om te paintballen. De Uitstap ligt tevens in het prachtige Reestdal / Vechtdal, waar het ook goed mogelijk is om diverse uitdagende activiteiten in de natuur te doen. Tijdens een vrijgezellenweekend bij De Uitstap is het mogelijk om diverse uitstapjes te plannen, want diverse steden, attractieparken, natuurgebieden en musea zijn op korte afstand van de locatie van uw vrijgezellenweekend gelegen.

Vrijgezellenweekend voor mannen

Als u een actieve vrijgezellenweekend voor mannen aan het organiseren bent, dan kan dat bij Groepsaccommodatie De Uitstap erg goed. Tijdens het mannenweekend kunt u onder andere de volgende activiteiten doen op locatie of in de omgeving:

Vrijgezellenweekend voor vrouwen

De activiteiten die hierboven genoemd zijn voor een vrijgezellenweekend voor mannen, zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor een stoere vrijgezellenweekend voor vrouwen. Wilt u liever toch iets anders doen? Boek dan een Cocktail Workshop of een Workshop Paaldansen.

Vrijgezellenweekend bij diverse uitgaanssteden

Een vrijgezellen weekend bij De Uitstap betekent bovendien dat u niet ver verwijderd bent van leuke steden waar uw gezelschap perfect uit kan gaan. Een avondje uit naar Zwolle, Meppel, Kampen of Hardenberg tijdens het vrijgezellenweekend staat garant voor een leuke en gezellige avond. In alle steden zijn namelijk voldoende uitgaansgelegenheden te vinden om een onvergetelijke avond tijdens het vrijgezellenweekend te beleven!

Boek nu uw vrijgezellenweekend bij De Uitstap!

Wilt u een vrijgezellenweekend met mannen of een vrijgezellenweekend met vrouwen organiseren met een uniek privé-café, leuke en uitdagende activiteiten, mogelijkheden tot uitstapjes en wilt u heerlijk uitgaan tijdens het vrijgezellenweekend? Boek uw vrijgezellen weekend dan nu bij De Uitstap in Rouveen!

Prijs & Beschikbaarheid

Faciliteiten

Bekijk onze activiteiten