Vriendenweekend organiseren?

vriendenweekend Zwolle

Weekendje weg met vrienden? Een actief en avontuurlijk vriendenweekend organiseren kan uitermate goed bij De Uitstap. Want hier overnacht u namelijk in een prachtige groepsaccommodatie voor 23 personen met de mogelijkheid tot vele activiteiten op het terrein zelf en uitstapjes in de omgeving. Gezamenlijk lekker eten en drinken hoort natuurlijk ook bij een geslaagd vriendenweekend. Tijdens een verblijf in De Uitstap heeft u de beschikking over een professionele horeca-keuken waarvan u zelf gebruik mag maken en uw eigen prive-café met tapbar. Of u nu op zoek bent naar een weekend weg mannen of een vriendinnenweekend, het wordt gegarandeerd een geweldig vriendenweekend!

Review: September ’18
“De ruimte die we kregen om er helemaal ons eigen weekend van te kunnen maken. Zowel locatie als faciliteiten zijn gewoon top. De accommodatie is schoon, modern en sfeervol tegelijk en dat maakt dat ons vriendenweekend onvergetelijk is geworden.”

Vriendenweekend met vele activiteiten en uitstapjes

Bij een weekendje weg met vrienden organiseren is het belangrijk dat u gezellig samen kunt zijn en veel leuke dingen kunt doen. Wilt u vriendenweekend tips en horen wat de mogelijkheden zijn? Dan zit u bij De Uitstap goed. Het aanbod aan activiteiten en uitstapjes is groot bij De Uitstap. In samenwerking met Total Outdoor Rheeze en De Vossenburcht in IJhorst kunnen er namelijk activiteiten op eigen locatie én in de omgeving aangeboden worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens uw weekendje weg op het terrein te paintballen en boerengames te spelen. Bovendien is het mogelijk om quad te rijden op de eigen baan direct naast de accommodatie.

Genoeg te doen dus tijdens uw vriendenweekend bij De Uitstap! Maar er is meer…De Uitstap ligt namelijk in Het Reestdal / Het Vechtdal, een prachtige omgeving met unieke natuur. Waar ook veel te activiteiten te beleven zijn; van een mountainbike- of segwaytocht tot kanoën en het knuffelen van koeien tijdens een koesafari bij De Vechtdalhoeve. Ook de vele attracties in de buurt – van Attractiepark Slagharen tot musea en van een bezoek aan Giethoorn tot terrassen in Zwolle – maken uw vriendenweekend onvergetelijk!

Groepsaccommodatie met eigen café met tapbarGroepsaccommodatie Overijssel

Overdag is er dus veel te doen tijdens uw verblijf in deze Groepsaccommodatie vlakbij Zwolle. Na een leuke middag is het natuurlijk nog lang geen tijd om de dag af te sluiten in de overigens heerlijke bedden, maar wilt u natuurlijk nog gezellig samen wat drinken. Tijdens uw vriendenweekend bij De Uitstap heeft u de unieke mogelijkheid om dit in uw eigen prive-café met tapbar te doen. Gedurende het verblijf is een heus café namelijk uw gezamenlijke ruimte. Hier kunt u zelf uw bier tappen en zijn vanzelfsprekend ook vele andere drankjes aanwezig.

Boek nu het ultieme weekendje weg met vrienden!

Wilt u ook een actief en avontuurlijk vriendenweekend organiseren, met de mogelijkheid tot vele verschillende activiteiten en uitstapjes? En wilt u gebruik kunnen maken van een privé-cafe, waar u zelf uw biertjes kunt tappen? Een ruime groepsaccommodatie met een overkapping met buitenkeuken? Dan is De Uitstap de ideale groepsaccommodatie die bij u past. Boek nu of vraag een offerte aan!

Direct boeken | Offerte aanvragen

Faciliteiten

Bekijk onze activiteiten