Teambuilding met overnachting

Groeps-accommodatie-de-uitstapWilt u een teambuilding uitje organiseren met uw bedrijf en bent u hiervoor op zoek naar een geschikte locatie? Groepsaccommodatie De Uitstap in Rouveen biedt de mogelijkheid voor teambuilding mét overnachting, zodat u niet één dag, maar een weekend of midweek met uw collega’s er gezellig tussenuit kunt. Deze mooie groepsaccommodatie, met een gemiddelde gastwaardering van een 9.3 op Zoover, biedt niet alleen een verblijfsplek, maar ook mogelijkheden tot eten, drinken en leuke groepsactiviteiten. Kies voor teambuilding in Overijssel en beleef een onvergetelijk uitje met uw team. De Uitstap is een prachtige teambuilding locatie met overnachting.

Bekijk de groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in Rouveen

De groepsaccommodatie van De Uitstap is geschikt voor 25 personen en heeft 7 mooi ingerichte slaapkamers met heerlijke boxspringbedden en per slaapkamer een eigen badkamer. Ideaal voor teambuilding inclusief overnachting. Kom met het hele team en beleef een gezellig én actief teambuilding uitje. In de ruime woonkamer vindt u een eigen tapbar en luxe horecakeuken, zodat u gezellig samen met uw collega’s kunt genieten van een hapje en drankje! Buiten treft u een groot gazon en een heerlijk terras met tuinmeubilair en vuurkorf. Dankzij de barbecue heeft u de mogelijkheid om gezellig buiten te kokkerellen met het hele team. Mocht u tijdens de teambuilding in Overijssel extra ruimte nodig hebben voor een training, workshop, vergadering of presentatie; in de kelder zit extra zaal De Afstap. Deze zaal kunt u los reserveren bij uw overnachting. 

Teambuilding uitje

Groepsaccommodatie De Uitstap biedt veel mogelijkheden, maar heeft u toch liever dat alles verzorgd wordt? Maak dan gebruik van de cateringservice op locatie of huur een privé kok in. Wij regelen dit voor uw bedrijf. Alles is mogelijk in overleg. Tijdens uw teambuilding uitje met overnachting kunt u diverse groepsactiviteiten ondernemen. Activiteiten waarbij onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen en groepsdynamiek centraal staan. De Uitstap biedt diverse in- en outdooractiviteiten op eigen locatie aan, zoals voetbal of volleybal. Ook de omgeving van Rouveen is het verkennen waard. Kies voor teambuilding nabij Zwolle, want in deze stad en in de omliggende steden Meppel en Giethoorn valt genoeg te zien, doen en beleven. 

bedrijfsuitje met overnachting

Teambuilding activiteiten

Onze partners, Hiawatha, Total Outdoor en Aktiefun, bieden tal van groepsactiviteiten geschikt voor een teambuilding uitje. In samenwerking met professionele begeleiders wordt een speciaal op maat gemaakt teambuilding programma opgezet waarbij teamwerk centraal staat. De mogelijkheden voor teambuilding nabij Zwolle zijn enorm. Kies voor een lelijke eendentour XL, waarbij u tijdens uw rit door het prachtige Overijsselse Vechtdal diverse opdrachten moet uitvoeren. Ook The Battle in Dalfsen is een aanrader; teams strijden tegen elkaar in verschillende proeven, zoals een evenwichtsproef en een kennisquiz. Samenwerken is het codewoord. Daarnaast zijn mountainbiken, kickbiken of segway rijden leuke groepsactiviteiten tijdens een teambuilding inclusief overnachting. Is het weer wat minder? Geen probleem, want er zijn ook genoeg indooractiviteiten te ondernemen. U beleeft gegarandeerd plezier tijdens een potje Ik hou van Holland. Twee teams nemen het tegen elkaar op tijdens deze spelshow. Wie wordt de winnaar? Kies voor teambuilding in Overijssel en geniet van een comfortabele teambuilding locatie met overnachting bij De Uitstap. Bij ons is alles in overleg mogelijk!

Teambuilding met overnachting boeken

Bekijk onze activiteiten