Over de Uitstap

Annet van Strik

Annet van Strik van De Roustap gooit het roer om – Meppeler Courant

Van horecabedrijf naar groepsaccommodatie

In 1990 startte Annet, de gastvrouw van Groepsaccommodatie De Uitstap, met het uitbaten van een café-restaurant de Roustap in Rouveen. Dit horecabedrijf met meerdere feestzalen, een gezellige kroeg en restaurant werd drukbezocht en is 25 jaar lang de stamkroeg geweest van vele mensen. Deze feestlocatie tussen Zwolle en Meppel was een groot succes. Maar na 25 jaar kwam daar een eind aan, Annet had andere ideeën!

Even voorstellen

Annet is een gastvrouw in hart en nieren, ze vindt het geweldig om families, vriendengroepen en andere groepen te ontvangen. Maar naast dat ze mensen graag verwelkomd in Groepsaccommodatie De Uitstap, organiseert ze ook evenementen en is ze binnenhuisarchitect. En doordat ze binnenhuisarchitect is, is het balletje gaan rollen om het café-restaurant om te toveren tot groepsaccommodatie. Ze had namelijk een klus aangenomen op een recreatiepark in de buurt waar ze vakantiehuisjes mocht inrichten. Door het enthousiasme van de ondernemers daar, kreeg ze het idee voor een groepsaccommodatie. Want op deze manier kan ze alsnog gastvrouw zijn, maar kreeg ze veel meer tijd om haar andere passies uit voeren, zoals evenementen organiseren en haar beroep als binnenhuisarchitect uitoefenen.

Groepsaccommodatie met kroeg

Toen de keuze was gemaakt om er een groepsaccommodatie van te maken, ging het snel. De feestzaal werd omgetoverd in luxe slaapkamers met allemaal een eigen badkamer en er kunnen nu maar liefst 23 personen overnachten in deze groepsaccommodatie in Overijssel. Wat deze 23-persoons groepsaccommodatie uniek maakt is dat de kroeg en groot horeca keuken behouden zijn gebleven. Hierdoor kunnen de groepen die hier op vakantie zijn zelf een feestje bouwen en lekkere maaltijden klaarmaken. De accommodatie is geheel zelfvoorzienend. Maar mochten er ergens nog vragen over zijn, dan is Annet altijd bereikbaar. Of het nu gaat om het verwisselen van fusten, zorgen voor de catering, tips voor dagjes uit, Annet staat op een afstandje altijd voor je klaar.

Als je hier verblijft als groep dan ben je verzekerd van een weekendje weg met kwaliteit. Alles is tot in detail uitgedacht om ervoor te zorgen dat de vakantie met de groep een waar succes is. En iedereen is hier welkom! Van families met kinderen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, teambuilding en ga maar door. Alle gasten zijn zeer tevreden, omdat je veel vrijheid krijgt. Op Zoover krijgt Groepsaccommodatie De Uitstap zelfs een 9,2!

Wat maakt Groepsaccommodatie De Uitstap uniek:

  • Privé kroeg met tap
  • Royale horecakeuken met professionele apparatuur
  • Ruime tuin met voetbalveld en volleybalveld
  • Mogelijkheid tot outdoorsporten op locatie, waaronder paintball
  • Overkapping met buitenkeuken
  • 7 slaapkamers met eigen badkamer

Beleef een weekendje weg in Groepsaccommodatie De Uitstap en geniet zelf van alle faciliteiten en de gastvrijheid van Annet.

Boek nu Bekijk groepsaccommodatie