Catering De Roustap

Cateringservice De Roustap

Naast groepsovernachtingen en feesten en partijen wordt ook cateringservice geboden op iedere gewenste locatie. De Roustap Catering haalt alles in huis om van ieder feest, of evenement iets bijzonders te maken. Heeft u een bruiloft, tuinfeest, jubileum, personeelsfeest, bedrijfsbeurs of ander evenement? De Roustap is een klein bedrijf wat groot uit kan pakken. Eén van de pijlers is de passie voor het vak! Flexibiliteit en een persoonlijke benadering staat centraal.

Cateraar De Roustap maakt  heerlijke hapjes en buffetten voor u klaar. Voor alle producten worden pure smaakvolle ingrediënten gebruikt. De passie voor het vak vormen  de ingrediënten voor het buffet. Uw gasten zullen genieten!

 

Alles verzorgd van A tot Z

Naast eten en drinken kunnen wij ook feestmaterialen leveren op uw feestlocatie. Van mooie tenten tot complete barinrichting met tapinstallatie of meubilair en feestverlichting. Wij leveren graag maatwerk voor zowel kleine als grote gelegenheden. Persoonlijk advies en betrokkenheid staan voorop.

Vraag direct offerte aan

Catering RoustapHeerlijk eten en drinken is onlosmakelijk verbonden aan een goed feest. De koks maken voor u (h)eerlijke hapjes en buffetten. U kunt daarbij denken aan een uitgebreide luxe hapjes, een koud en warm buffet of barbecuebuffet. Ook voor het huren van feestmaterialen zoals de mooie tenten (van 25 m² tot meer dan 500 m²), een complete barinrichting met tapinstallatie of een eenvoudige thuistap kunt u hier terecht. Er is een ruim assortiment aan luxe servies, bestek, glaswerk, modern meubilair of feestverlichting om uw locatie een feestelijke uitstraling te geven.  De Roustap levert maatwerk voor kleine en grote gelegenheden.

Wilt u meer weten over een concept op maat? Neem gerust contact op met ons, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is uw feest en dat proeft u aan alles!
Vraag direct offerte aan

catering-interieur-RoustapjpgEr is toch geen betere plek om uw feest of jubileum te vieren dan thuis. Wij toveren uw tuin of woonkamer met behulp van onze materialen om in een prachtige feestlocatie. Zo creëren we ruimte met onze statafels en tenten, sfeer met verschillende bars en feest met onze gastvrije bediening en geluidsinstallaties.

In de keuken van Cateraar De Roustap bereiden wij met liefde voor het vak de lekkerste gerechten voor u. U kunt dit thuis makkelijk in buffetvorm presenteren. In onze koelkasten en koelbuffetten kunt u drinken koud bewaren en serveren van achter een bar.

Hebt u liever uw handen vrij, dan nemen onze medewerkers deze zorg graag uit uw handen! Zo kunt u zorgeloos genieten van uw feest in uw eigen huis of tuin.
Vraag direct offerte aan

hapjes-de-Roustap1U wilt optimaal tijd hebben voor uw gasten en hen verrassen met een goed warm en koud buffet. Wilt u de Franse, Italiaanse, Spaanse of Hollandse keuken in huis halen of toch luxe hapjes bestellen? Wij verzorgen graag voor u en uw gasten een complete buffetcatering. Wanneer gewenst kunnen wij ook buffettafels, serviesgoed en dinertafels leveren. Wij doen na afloop de afwas! U heeft keuze uit de volgende buffetten:

  • Hollands Buffet Staphorst
  • Hollands Buffet Rouveen
  • Stamppotbuffet Staphorst
  • Stamppotbuffet Rouveen

Wilt u meer informatie over een buffetcatering voor een grote groep personen, dan helpen wij u graag persoonlijk verder. U kunt ons vrijblijvend bellen of een offerte aanvragen.
Vraag direct offerte aan

Glashapjes en Smaakmakertjes

Catering Roustap

Een assortiment luxe hapjes, zoals:
Glashapje van carpaccio ribeye , Glashapje gerookte kipfilet met bleekselderij, Wraprolletje gevuld met gerookte zalm en roomkaas, Spiesje Rouveense kaassoorten en tomaat, Glashapje gerookte tonijn op tonijnsaus met kappertjes en rucola.

€ 5,50 per persoon
(min. 3 hapjes per persoon)

Een fijne selectie traditionele hapjes

Toast met gerookte forel en mierikswortelcreme, Toast met filet american op komkommer en tuinkers, Flensje ingerold met zalm en verse kruidenkaas, Runderrookvlees gevuld met een gekookt eitje.

€ 3,50 per persoon
(min 3 hapjes per persoon)
Vraag direct offerte aan

Catering-interieur-RoustapOpening, lunch, bruiloft of verjaardag?

Met uw cateraar De Roustap een feest met een persoonlijke touch. Of dit voor een opening, lunch, bruiloft of verjaardag is. Met feestelijke materialen en lekker eten en drinken, geserveerd door onze enthousiaste bediening. Op elke gewenste locatie zorgen wij ervoor dat het echt uw feest wordt.

Daarom kiest u voor cateraar De Roustap  “Uw partner voor uw feest”:

  • Omdat onze medewerkers een stapje harder voor u willen lopen.
  • Omdat wij in iedere uitdaging een oplossing zien. Een extra gast of toch liever een tafeltje meer? Of toch de verwarming aan als het weer niet mee werkt? Geen probleem!
  • Omdat u kunt rekenen op onze ervaring.
  • Omdat elk feest een eigen cateringplan heeft.
  • Omdat u uw eigen regels mag bepalen en wij wensen vervullen.
  • Omdat wij naar uw wensen luisteren en meedenken. Die ene toevoeging kan zorgen voor een persoonlijke touch aan uw feest. Daarom luisteren wij graag naar uw ideeën. Wij denken mee om alles naar uw wens te laten

Vraag direct offerte aan