Groepsaccommodatie Overijssel

Groepsaccommodatie Overijssel

Groepsaccommodatie in Overijssel

Bent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in Overijssel? Kies dan voor De Uitstap in Rouveen, bij Staphorst. Aan de N377 – nabij de Staphorster Bossen en het Rouveense Veld – vindt u de moderne groepsaccommodatie. Overijssel heeft vele mooie plekjes te bieden om vele activiteiten te kunnen doen in de omgeving. In deze luxe groepsaccommodatie is een gezellige gemeenschappelijke ruimte aanwezig, welke ruim is opgezet en vroeger als stamkroeg fungeerde. De inrichting van de luxe groepsaccommodatie is modern en warm ‘bruin’, waarmee de unieke sfeer van de vroegere stamkroeg bewaard is gebleven. U slaapt heerlijk op de boxspringbedden die aanwezig zijn in de ruime 2-/3-persoons slaapkamers waarover de groepsaccommodatie in Overijssel beschikt. Vanzelfsprekend zijn lakens, dekbedden en kussens aanwezig.

Groepsaccommodatie in Overijssel voor 23 personen

De luxe groepsaccommodatie in Overijssel is verdeeld in drie gedeeltes: een verblijfsruimte, slaapgedeelte en de keuken.

De verblijfsruimte is geschikt voor 40 personen en in het slaapgedeelte kunnen maximaal 23 personen overnachten. Deze gedeeltes zijn met elkaar verbonden in de groepsaccommodatie. Overijssel is een provincie om met elkaar te genieten, dus dat kan hier makkelijk. De luxe keuken van is voorzien van vaatwasser, magnetron, frituur, steamer en afwasmachine. Hier kunt u zelf gemakkelijk voor grote groepen koken, bijvoorbeeld tijdens uw vriendenweekend. Deze groepsaccommodatie in Overijssel is vrij in het veld gelegen. U kunt hier bij mooi weer tijdens het eten heerlijk van genieten, omdat de groepsaccommodatie de beschikking heeft over een eigen terras met buitenkeuken.

Tevens beschikt de Uitstap over een eigen parkeerplaats. Hier kunt u gemakkelijk en veilig al uw voertuigen kwijt.

Groepsaccommodatie Overijssel met vele activiteiten

Tijdens een verblijf in deze groepsaccommodatie hoeft jong en oud zich geen moment te vervelen. Deze groepsaccommodatie in Overijssel biedt namelijk volop mogelijkheden voor activiteiten en uitjes. Ontdek de bijzondere omgeving van het Reestdal en het Vechtdal of geniet van uitdagende activiteiten die u kunt beleven in Overijssel. Groepsaccommodatie De Uitstap staat voor u klaar om een eigen activiteitenprogramma te bedenken of u kunt kiezen voor één van de arrangementen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op het Outdoorterrein van de groepsaccommodatie te paintballen en team(building)activiteiten als mountainbiketochten en klootschieten te organiseren. De Uitstap is hiermee bijvoorbeeld ook een perfecte locatie voor een vrijgezellenweekend.

In de omgeving van de groepsaccommodatie in Overijssel kunt u naar hartenlust wandelen en fietsen naar pittoreske plaatsjes als Rouveen, Staphorst, Nieuwleusen, IJhorst, Dalfsen en Hasselt. U fietst door de mooie omgeving van het Vechtdal/Reestdal, met weilanden, heide en bos. Kenmerkend voor de Gemeente Staphorst zijn bovendien de boerderijen, lintbebouwing en de klederdracht. Ook dit zult u onderweg tegenkomen. Tevens bent u in de buurt van winkelsteden als Zwolle, Meppel en Hardenberg. Hier is het tevens gezellig terrassen en uitgaan. Tot slot is ook Giethoorn op korte afstand gelegen, iets wat u natuurlijk ook gezien moet hebben!

Boek uw verblijf in groepsaccommodatie De Uitstap nu!

Boek nu uw verblijf bij deze groepsaccommodatie in Overijssel en kom genieten van de prachtige accommodatie, de heerlijke slaapkamers, de vele activiteiten en de prachtige omgeving. Wij helpen u graag met een op maat gemaakt programma en heten u alvast graag van harte welkom in onze groepsaccommodatie. Overijssel wacht op u!

Prijs & Beschikbaarheid