Groepsaccommodatie Meppel voor een geslaagd weekendje weg!

groepsaccommodatie meppel-headerDe Uitstap ligt in Rouveen en is een prachtige, gezellige, comfortabele en geweldig gelegen groepsaccommodatie. Meppel ligt op slechts 10 minuten rijden van onze groepsaccommodatie, terwijl ook Zwolle en tal van leuke activiteiten, uitjes en natuurgebieden op slechts korte afstand gelegen zijn. Ook op het terrein van onze groepsaccommodatie zelf is veel te doen. Tijdens uw verblijf in onze groepsaccommodatie bij Meppel heeft u dus vele mogelijkheden om uw weekendje weg, vriendenweekend of andere reden op te leuken met leuke activiteiten en uitjes!

Groepsaccommodatie Meppel als basis voor het ontdekken van de stad

Verblijf in Groepsaccommodatie De Uitstap, een prachtige groepsaccommodatie bij Meppel en ‘Ontdek Meppel’ met je vrienden, familie of collega’s. Meppel is een gezellig toeristisch dorpje en is met ruim 32.000 inwoners de kleinste gemeente van Drenthe. Meppel staat bekend om de grachten waar de pleziervaart graag afmeert en de vele gezellige horecagelegenheden in de binnenstad van Meppel. Vanuit groepsaccommodatie Meppel De Uitstap zijn de grachten gemakkelijk te bereiken. Daarnaast ligt Meppel middenin prachtige natuur, waardoor toeristen graag naar Meppel komen om te fietsen en te wandelen. Vanuit uw groepsaccommodatie Meppel fietst u zo de natuur in en bent u binnen mum van tijd in Meppel zelf of in één van haar prachtige omliggende natuurgebieden. Meppel is zeer goed bereikbaar vanuit de Randstad en Noord- en Oost Nederland, maar ook vanuit Duitsland. Hierdoor is het boeken van een groepsaccommodatie Meppel bijvoorbeeld ook zeer geschikt als u een familieweekend wilt organiseren waarbij de familieleden uit alle windhoeken komen.

Comfortabele groepsaccommodatie Meppel

Groepsaccommodatie Meppel De Uitstap heeft 7 slaapkamers met in totaal 23 bedden. De groepsaccommodatie Meppel was vroeger een gezellig buurtcafé. De oude bruine kroeg is nu de woonkamer van de groepsaccommodatie Meppel, waarbij de gezellige horecabar nog steeds in takt is. Je kunt zo weer een fust bier aansluiten. Ook de professionele horeca-keuken is nog in gebruik voor de groepsaccommodatie Meppel. Hierdoor is het mogelijk om zelf voor de hele groep te kokkerellen, maar het is ook mogelijk om catering te bestellen. Er worden namelijk diverse koude & warme buffetten, stamppotbuffetten en dergelijke geserveerd.

Groepsaccommodatie Meppel met leuke activiteiten

Tijdens uw weekend weg in onze groepsaccommodatie Meppel is het natuurlijk leuk om leuke activiteiten te ondernemen met familie, vrienden of collega’s. Daarom heeft De Uitstap ervoor gezorgd dat er bij de groepsaccommodatie Meppel vele activiteiten te doen zijn, zoals paintball, snorfiets rijden of een rondrit maken met de Reestdal Express. Ook de omgeving is prachtig. In heel Drenthe is ontzettend veel te doen, alsmede in Overijssel. Omdat De Uitstap als groepsaccommodatie Meppel ook dichtbij deze provincie ligt, is De Uitstap ook een perfecte groepsaccommodatie Overijssel!

Groepsaccommodatie Meppel boeken

Boek nu uw verblijf bij onze groepsaccommodatie Meppel en kom genieten van het comfort, de activiteiten, de omgeving, de gezelligheid en natuurlijk Meppel zelf!

Familieweekend boeken | Familieweekend offerteaanvragen

Faciliteiten