Groepsaccommodatie Giethoorn

Groepsaccommodatie GiethoornUw perfecte groepsaccommodatie Giethoorn, heerlijk dichtbij dit pittoreske plaatsje gelegen, vindt u door Groepsaccommodatie De Uitstap te boeken. Vrij gelegen, op nog geen half uurtje rijden van Giethoorn, vindt u deze groepsaccommodatie Giethoorn met ongekende mogelijkheden. Wilt u een eigen tapbar in uw groepsaccommodatie Giethoorn? Wilt u activiteiten direct bij uw groepsaccommodatie Drenthe ondernemen of wilt u genieten van een prachtige omgeving rondom uw groepsaccommodatie Giethoorn? Boek dan uw groepsaccommodatie Giethoorn bij De Uitstap, want hier is het mogelijk! Onze groepsaccommodatie Giethoorn is sinds kort geopend en dus geheel nieuw en comfortabel!

 

Nieuw geopende groepsaccommodatie Giethoorn

De Uitstap is een groepsaccommodatie Giethoorn die op 1 september 2015 is geopend en is dus geheel nieuw. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over één van de belangrijkste voorwaarden: u zult heerlijk slapen. Onze groepsaccommodatie Giethoorn heeft vroeger als stamkroeg gediend. De gezamenlijke ruimte heeft de warme en ‘bruine’ uitstraling van vroeger behouden en u kunt hier gebruik maken van de tapbar die altijd in de kroeg heeft gediend. Gezelligheid is hier dus gegarandeerd, natuurlijk ook een zeer belangrijke voorwaarde voor een heerlijk verblijf in de groepsaccommodatie Giethoorn die u zoekt.

Groepsaccommodatie Giethoorn met activiteiten

Een goede nachtrust en gezelligheid zijn in onze groepsaccommodatie Giethoorn gegarandeerd. Vanuit uw groepsaccommodatie Giethoorn wilt u wellicht echter ook andere leuke activiteiten ondernemen, nadat u een heerlijke middag op het water heeft doorgebracht. Bij onze groepsaccommodatie Giethoorn is dit perfect mogelijk. De Uitstap biedt zélf namelijk vele activiteiten aan en ook in de prachtige omgeving van onze groepsaccommodatie Giethoorn zijn vele leuke en spannende activiteiten te ondernemen. Ontdek het prachtige Reestdal en De Vechtstreek met prachtige plaatsen als Staphorst, Meppel, Kampen, Zwolle en natuurlijk Giethoorn, of maak een keuze uit één van onze activiteiten op eigen terrein:

  • Quadrijden
  • Paintball
  • Boogschieten
  • Boeren Highland Games
  • Workshop Staphorster Stipwerk
  • Etc.

Heerijk eten in uw groepsaccommodatie Giethoorn

Heerlijk eten tijdens het verblijf in uw groepsaccommodatie Giethoorn maakt uw uitje natuurlijk nog gezelliger dan deze al is. Gezamenlijk genieten van een heerlijke maaltijd maakt uw dag namelijk helemaal compleet. Bij onze groepsaccommodatie Giethoorn beschikt u over een ruime en volledig ingerichte horeca-keuken. Hier kunt u uw eigen maaltijden bereiden. U kunt er echter ook voor kiezen om de maaltijden tijdens uw verblijf in onze groepsaccommodatie Giethoorn door ons te laten verzorgen. U hoeft dan alleen maar te genieten, wij verzorgen de rest!

Boek nu uw perfecte groepsaccommodatie Giethoorn voor bijvoorbeeld uw vriendenweekend bij De Uitstap. Geniet van de gezelligheid in de stamkroeg met uw eigen tapbar, geniet van de vele activiteiten die er te doen zijn en geniet van de comfortabele en nieuwe faciliteiten en bedden die onze kortgeleden geopende groepsaccommodatie Giethoorn biedt. In onze groepsaccommodatie Giethoorn wordt uw uitje naar Giethoorn nóg leuker dan een verblijf in Giethoorn al is!

Prijs & Beschikbaarheid