Groepsaccommodatie Drenthe

Groepsaccommmodatie DrentheDe perfecte groepsaccommodatie Drenthe vindt u net buiten Meppel. Hier ligt namelijk Groepsaccommodatie De Uitstap, een groepsaccommodatie Drenthe welke dichtbij de prachtige stad Meppel ligt, maar tevens in een prachtige groene omgeving is gelegen. In de natuur is ontzettend veel te doen, en zijn talloze leuke activiteiten in de buurt te vinden en bij onze groepsaccommodatie Drenthe is ook nog eens een prachtig outdoorterrein te vinden. Hier kunnen diverse spannende activiteiten worden gedaan. Onze groepsaccommodatie Drente combineert op die manier stad, natuur en activiteiten met elkaar tot een prachtig aanbod.

Groepsaccommodatie Drenthe op nog geen 15 minuten rijden van Meppel

De Uitstap is een groepsaccommodatie Drenthe op nog geen 15 minuutjes rijden van één van de leukste steden van Drenthe: Meppel. Deze veelzijdige stad is vanuit onze groepsaccommodatie  snel te bereiken en via de snelweg is de stad bovendien zeer makkelijk te vinden vanaf de groepsaccommodatie Drenthe. Het grote voordeel van De Uitstap is echter dat niet alleen Meppel zelf  ontdekt kan worden, maar dat vanuit onze groepsaccommodatie Drenthe de omgeving van Meppel ook perfect ontdekt kan worden. Bovendien is juist deze omgeving uitermate geschikt voor leuke activiteiten, vanwege de ruimte die er is. Hier hebben we met onze groepsaccommodatie Drenthe handig op ingespeeld middels ons eigen outdoorterrein, waar activiteiten als paintball, quadrijden, klootschieten en Boeren Highland Games kunnen worden gedaan. Bovendien wandelt, fietst en mountainbiket u zo de natuur in, direct vanaf de groepsaccommodatie Drenthe.

Luxe en gezellige groepsaccommodatie Drenthe

Onze groepsaccommodatie Drenthe is in 2015 geheel gerenoveerd. Waar het pand waarin we gevestigd zijn tegenwoordig een gezellige en luxe groepsaccommodatie Drenthe is, was het voorheen een stamkroeg. Deze is nu dus geheel omgebouwd tot luxe overnachtingsplaats. Bijna alles in de groepsaccommodatie Drenthe is hierdoor nieuw, van de comfortabele bedden tot de compleet ingerichte keuken met vaatwasser, magnetron, frituur, steamer en afwasmachine. Toch is niet alles in de groepsaccommodatie Drenthe nieuw. De oude en vertrouwde gezellige sfeer van de vroegere stamkroeg is namelijk bewaard gebleven in de nieuwe groepsaccommodatie Drenthe. De gezamenlijke ruimte die vroeger het echte café was, is nu namelijk de gezellige gezamenlijke ruimte van de groepsaccommodatie. De bar van vroeger is zelfs nog steeds aanwezig en u kunt zelfs uw eigen biertje tappen in onze groepsaccommodatie Drenthe!

Groepsaccommodatie Meppel met veel activiteiten

Vanuit Groepsaccommodatie De Uitstap bezoekt u natuurlijk de stad Meppel met haar vele leuke activiteiten, haar gezellige centrum en haar prachtige water en historische gebouwen. Maar onze groepsaccommodatie Meppel biedt méér…De prachtige omgeving rondom de groepsaccommodatie Drenthe bijvoorbeeld, maar ook het outdoorterrein direct naast de groepsaccommodatie Drenthe. Groepsaccommodatie De Uitstap is hierdoor niet alleen uitermate geschikt als uitvalsbasis voor een weekendje weg of een vakantie naar Meppel, maar is ook de ideale plek voor uw familie-, vrijgezellen- of vriendenweekend !

Groepsaccommodatie Drenthe boeken!

Boek nu uw verblijf in onze groepsaccommodatie Drenthe. Geniet van de stad Meppel en haar omgeving én de luxe, het comfort en de vele activiteiten van onze groepsaccommodatie Drenthe zelf. Kom dus genieten van alles wat Meppel en haar omgeving te bieden hebben! Groepsaccommodatie De Uitstap ligt overigens ook dichtbij Zwolle en is om dezelfde redenen de perfecte groepsaccommodatie Zwolle!

Prijs & Beschikbaarheid