Groepsaccommodatie met bar

Een groepsaccommodatie met bar staat garant voor een uiterst gezellig vriendenweekend, vrijgezellenfeest of familieweekend. Groepsaccommodatie De Uitstap is zo’n groepsaccommodatie met bar. In onze groepsaccommodatie kunt u heerlijk en gezellig met elkaar een drankje drinken voordat u bijvoorbeeld op stap gaat in Zwolle, of u blijft de gehele avond heerlijk in onze groepsaccommodatie met bar en u maakt er hier een feest van. Steek bijvoorbeeld de barbecue erbij aan of maak er met één van onze activiteiten een onvergetelijke avond van.

Groepsaccommodatie met bar uit voormalig stamcafé

De Uitstap is een groepsaccommodatie met bar uit een voormalig stamcafé. De Uitstap is in 2015 namelijk geheel gerenoveerd en omgetoverd tot groepsaccommodatie met tap, maar daarvoor was het een stamkroeg. Bij de verbouwing is de originele bar behouden gebleven en deze bar is teruggeplaatst in de groepsaccommodatie. Bijzonder is dat u zelf gebruik mag maken van de bar, u mag er dus zelf mee tappen. Een uniek concept, een groepsaccommodatie met bar zoals u het niet vaak mee zult maken.

Groepsaccommodatie met tap en activiteiten

De Uitstap is een groepsaccommodatie met bar en activiteiten. Vele activiteiten kunnen op het terrein van de groepsaccommodatie zelf gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn quadrijden, boogschieten, Boeren Highland Games en paintball. Bovendien leent de prachtige omgeving van de groepsaccommodatie met een bar zich uitstekend om activiteiten te organiseren. Prachtige fiets- en wandeltochten, mountainbiketochten, een huifkartocht met de Reestdal Xpress, snorfiets rijden en segway-, kickbike- of GPS-tochten zijn allemaal perfect te organiseren in de omgeving. U hoeft zich dus geen moment te vervelen tijdens een verblijf in onze groepsaccommodatie met bar.

Groepsaccommodatie Zwolle met bar

De Uitstap is een uitstekende uitvalsbasis voor groepen die graag willen overnachten in de omgeving van Zwolle om hier met elkaar gezellig uit te gaan. Onze groepsaccommodatie Zwolle ligt op korte afstand van deze bruisende stad. Voordat u naar Zwolle gaat, is het natuurlijk ontzettend gezellig om alvast een drankje met elkaar te drinken. In onze groepsaccommodatie met bar kan dit natuurlijk als op geen andere plek. Boek nu dus gauw en kom genieten van alles wat de groepsaccommodatie, de activiteiten en Zwolle te bieden hebben!

Prijs & Beschikbaarheid