Groepsaccommodatie 23 personen

Ben jij aangewezen om een vriendenweekend te organiseren of ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor een andere gelegenheid? Groepsaccommodatie de Uitstap is de geschikte keuze voor bijvoorbeeld een familieweekend, reünie, vriendenweekend of weekend weg met collega’s. De groepsaccommodatie in Overijssel ligt in de buurt van Zwolle en Meppel. Deze moderne groepsaccommodatie voor 23 personen is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Ontdek Groepsaccommodatie de Uitstap voor je volgende weekendje weg!

Groepsaccommodatie Nederland voor 23 personen

Deze luxe groepsaccommodatie in Nederland is geschikt voor groepen van 23 personen. Het is onderverdeeld in drie gedeeltes: een verblijfsruimte, slaapgedeelte en keuken. De verblijfsruimte biedt ruimte aan 40 personen en het slaapgedeelte biedt plek voor 23 personen. Er zijn 7 aparte slaapkamers met comfortabele boxspringbedden, een eigen douche en aparte toiletten. Het is mogelijk een extra kamer bij te huren, op die manier biedt de groepsaccommodatie ruimte voor maximaal 25 personen. Er is een luxe keuken aanwezig voorzien van vaatwasser, magnetron, frituur, steamer en afwasmachine. Je hebt ook de mogelijkheid voor een all-in verblijf inclusief cateringservice. Buiten is een groot gazon en terras met tuinmeubilair en vuurkorf aanwezig. Wist je dat de groepsaccommodatie een eigen bar heeft? Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een onvergetelijk weekend!

Boeren Highland Games

Groepsaccommodatie met activiteiten

Je verveelt je geen moment tijdens je verblijf in deze groepsaccommodatie met activiteiten voor jong en oud. Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar voor activiteiten en uitstapjes. Ontdek de omgeving van het Reestdal en het Vechtdal, een prachtige omgeving met unieke natuur of beleef uitdagende activiteiten in Overijssel; van een mountainbike- of segwaytocht tot kanoën en het knuffelen van koeien tijdens een koesafari. Niet alleen de omgeving, maar ook het outdoorterrein naast de groepsaccommodatie in Nederland is geschikt voor verschillende outdooractiviteiten zoals paintballen, boerenspelletjes en klootschieten.

vriendenweekend

Groepsaccommodatie de Uitstap voor 23 personen

  • Luxe accommodatie met 23-25 slaapplekken
  • Professionele en luxe horecakeuken
  • Vrij gelegen met veel privacy
  • In- en outdoor activiteiten
  • Geschikt voor familieweekend, vriendenweekend

Boek nu jouw verblijf in Groepsaccommodatie de Uitstap! Geniet van de luxe accommodatie, het comfort, de omgeving en de activiteiten op het terrein zelf! Door de centrale ligging bij Zwolle en Meppel en op nog geen half uurtje rijden van Giethoorn, biedt de Uitstap ook de perfecte optie voor een groepsaccommodatie in Zwolle, Meppel en Giethoorn.

Groepsaccommodatie voor 23 personen boeken | Activiteiten