Groepsaccommodatie 20 personen

Zoek je een groepsaccommodatie voor 20 personen in Overijssel waar je van veel privacy geniet, over veel faciliteiten beschikt en allerlei activiteiten kan ondernemen? De Uitstap in Rouveer, een luxe groepsaccommodatie op de grens met Overijssel en Drenthe, is wellicht de ideale en meest complete locatie voor je volgende weekendje weg.

De Groepsaccommodatie

De Uitstap is geschikt voor groepen van 10-20 personen, en heeft 23 slaapplekken. Er zijn 7 aparte slaapkamers met heerlijke boxspringbedden en een eigen douche, aparte toiletten, de professionele horecakeuken heeft alles om lekker te koken, en de woonkamer heeft een ontzettend gezellige sfeer. Buiten is er een groot terras met overkapping en buitenkeuken, een gazon met een barbecue en een speeltuin en tafeltennistafel voor de kinderen. Er is zelfs catering mogelijk. Zin om even sportief te doen? Dat kan op het voetbalveld en volleybalveld.

Doelgroepen

Groepsaccommodatie De Uitstap is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een familieweekend met of zonder kinderen in Overijssel, vriendengroepen of een vrijgezellenfeest in de omgeving van Zwolle, een weekendje weg en ook een bedrijfsfeestje of vergaderingen met teambuildingactiviteiten en een vergaderzaal.

Activiteiten

De Uitstap biedt tal van leuke indoor en outdoor activiteiten aan, op eigen locatie evenals in samenwerking met collega’s. Van fietsverhuur, tot snorfiets-, GPS- en segwaytochten door de omgeving. Of volleybal, paintball of speciaal kinderpaintball. Een cocktailworkshop, boogschieten, of speel samen boerengames en sluit af met een gezellige thema-avond.

Ligging

De ligging van de mooie groepsaccommodatie maakt deze locatie wel heel bijzonder. Dit vrijstaande huis, wat voorheen een café-restaurant was, ligt te midden van de natuur waardoor de muziek tijdens een feestje een tikje harder kan. Je bent met zo’n 10 minuten in Zwolle, binnen 5 minuten in Drenthe, en dichtbij Giethoorn en Meppel voor allerlei uitstapjes of gezellig avondje uit. De kinderen zullen Avonturenpark Slagharen of Wildlands Emmen ontzettend leuk vinden.

Groepsaccommodatie De Uitstap voor 20 personen:

  • Luxe accommodatie met 23 slaapplekken
  • Professionele horecakeuken
  • Vrij gelegen met veel privacy
  • Indoor en outdoor activiteiten
  • Unieke locatie voor familieweekend of vriendengroep

 

Prijs & Beschikbaarheid | Activiteiten