Familieweekend bij De Uitstap; leuk voor iedereen!

familieweekendWilt u een familieweekend organiseren dat voor iedereen leuk is? Boek dan uw familieweekend bij De Uitstap in Rouveen! De Uitstap is een uitstekende locatie voor uw familieweekend, omdat de groepsaccommodatie natuurlijk heerlijke slaapplaatsen en goede faciliteiten biedt, maar ook nog eens in een uitdagende omgeving gelegen is. Tijdens uw familieweekend bij De Uitstap is er niet alleen op de locatie zelf veel te doen, maar zijn er ook vele mogelijkheden tot activiteiten en uitstapjes in de omgeving. Uw familieweekend is daardoor geschikt voor kinderen, volwassenen, opa’s én oma’s!

Familieweekend in een uitstekende accommodatie

Voor uw familieweekend is De Uitstap de perfecte accommodatie. De Uitstap is een vrijgelegen groepsaccommodatie in Rouveen, op de grens van Drenthe en Overijssel. U brengt uw familieweekend hier door in een gezellige en moderne accommodatie, die geschikt is voor maximaal 23 personen. Verdeeld over 7 slaapkamers, slaapt u heerlijk in de boxspringbedden. Bovendien beschikt u tijdens uw familieweekend bij De Uitstap over een ruime en professionele horecakeuken waarin u zelf voor uw groep kunt koken. Wilt u dit niet, dat kunt u gebruik maken van de speciale cateringservice. Verder beschikt u tijdens uw familieweekend over eigen café-zaal, waarin u zelf uw drankjes mag schenken en waar vader en opa zelf hun biertje kunnen tappen. Tot slot zijn er vele activiteiten op en om het terrein te doen. Van de bekende spelletjes en sporten tot paintball en boerengames. Er is tijdens het familieweekend zelfs de mogelijk om in een quad te rijden op de eigen quad baan direct naast de accommodatie!

Familieweekend in een uitdagende omgeving

MeppelTijdens uw familieweekend bij De Uitstap zult u zich samen uitstekend vermaken in en om de groepsaccommodatie. De Uitstap heeft door haar geweldige ligging echter meer te bieden voor uw familieweekend. De Uitstap in Rouveen is namelijk in het bijzondere Reestdal / Vechtdal gelegen. In de prachtige natuur zijn vele leuke activiteiten te doen tijdens uw familieweekend. Denk bijvoorbeeld eens aan een kano-, mountainbike- of segwaytocht, maar ook het knuffelen van koeien tijdens een koesafari, klootschieten en een bijzonder tochtje met de Reestdal Xpress zijn mogelijk. Daarnaast liggen diverse attracties en uitstapjes in de directe omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan een bezoek aan Attractiepark Slagharen, Giethoorn, één van de winkelsteden (Zwolle, Meppel, Hardenberg) of een speelvijver in het bos. De Uitstap werkt met diverse organisaties en collega’s samen zo een leuk en uitdagend programma voor uw familieweekend aan te kunnen bieden. Er is in ieder geval voor ieder wat wils te doen en u kunt uw programma samenstellen zoals u zelf wilt!

Boek uw familieweekend bij De Uitstap!

Boek nu uw familieweekend bij De Uitstap en kom genieten van de faciliteiten en de mogelijkheden die de accommodatie zelf biedt en de ontelbare activiteiten op de locatie en die in de omgeving te doen zijn. Bij De Uitstap zult u een onvergetelijk familieweekend beleven!

Familieweekend boeken | Familieweekend offerteaanvragen