Zomervakantie

Groepsaccommodatie Zwolle

Op zoek naar een zomervakantie? Beleef een heerlijke vakantie bij Groepsaccommodatie de Uitstap. De accommodatie is geschikt tot 23 personen. Kom met de hele familie of met de vriendengroep en geniet van de omgeving en het weer. Het biedt heerlijke slaapplaatsen in een uitdagende omgeving. Zowel op locatie als in de omgeving zijn er genoeg mogelijkheden tot activiteiten en uitstapjes.

Zomervakantie met vrienden of familie

Groepsaccommodatie de Uitstap bij Zwolle is zeer geschikt voor grote groepen en is ruim opgezet. De Uitstap is gelegen in Rouveen, op de grens van Drenthe en Overijssel. De accommodatie biedt 7 slaapkamers met comfortabele boxspringbedden. Alle kamers beschikken over een eigen douche. Er is ook een gezamenlijke ruimte waar u gezellig met z’n allen kunt nazitten. Tevens heeft u een ruime en professionele keuken tot uw eigen beschikking. Hier kunt u gemakkelijk voor grote groepen koken. Heeft u geen behoefte om zelf te koken? Maak gebruik van de speciale cateringservice. In de zomer kunt u heerlijk buiten barbecuen. Verder is er een gezellige café-zaal met bar aanwezig, waarin u zelf uw eigen drankjes mag schenken. Groepsaccommodatie de Uitstap is een uitstekende accommodatie voor een heerlijke zomervakantie met vrienden of familie. In de prachtige omgeving is er genoeg te beleven.

Activiteiten in de zomervakantieSegway Tour

Tijdens de zomervakantie zult u zich uitstekend vermaken in de groepsaccommodatie maar ook in de omgeving. Ga quad rijden, paintballen, klootschieten of boogschieten op eigen locatie. Wilt u activiteiten ondernemen in de omgeving? Maak een tocht met een kano-, mountainbike- of segwaytocht. Ook liggen er diverse attracties en uitstapjes in de directe omgeving. Zo kunt u Attractiepark Slagharen  of Giethoorn bezoeken. Voor een dagje winkelen kunt u terecht in Zwolle, Meppel of Hardenberg. Na een dag vol activiteiten kunt u afsluiten met een feestje in de gezamenlijke ruimte. U bent verzekerd van een gezellig en onbezorgde zomervakantie met vrienden of familie.

Boek uw zomervakantie bij De Uitstap

Boek nu uw heerlijke zomervakantie bij De Uitstap en profiteer van een korting tot 20%. Geniet van de vele faciliteiten en de activiteiten. De omgeving biedt veel verschillende uitstapjes en activiteiten dat u zich in de zomervakantie geen moment verveelt. Voor een actieve en gezellige zomervakantie boekt u bij Groepsaccommodatie de Uitstap.

Zomervakantie boeken | Zomervakantie offerte aanvragen