Weekendje weg organiseren

Wil je een weekendje weg organiseren voor een groep en zoek je daarvoor een groepsaccommodatie in Overijssel of Drenthe? Groepsaccommodatie De Uitstap in Rouveen, Overijssel, is een sfeervol moderne en vooral luxe locatie geschikt voor 10-23 personen dat ook catering en arrangementen biedt.

Vrienden- & Vrijgezellenweekend

Voor een vriendenweekend of vrijgezellenweekend in de buurt van Zwolle, Meppel en Giethoorn, is groepsaccommodatie De Uitstap zeer geschikt. Naast allerlei indoor en outdoor activiteiten op de locatie zelf kan er in de directe omgeving ook verschillende leuke en sportieve activiteiten worden ondernomen. Kies voor een arrangement voor een compleet verzorgde dag.

Vriendengroepen met kinderen

Tijdens een groepsuitje met kinderen is het van belang dat ook de jongsten een leuke tijd hebben. Deze groepsaccommodatie voor kinderen heeft daarom spelletjes, een speeltuin en biedt leuke kinderactiviteiten zoals kinderpaintball, goochelshow, boogschieten, en een cocktailworkshop. Avonturenpark Slagharen en Wildlands Emmen liggen ook op korte afstand van De Uitstap.

Familieweekend met/zonder kinderen

Een familieweekend in een unieke groepsaccommodatie die plek biedt aan de hele familie? Leuke activiteiten voor jong en oud, aparte slaapkamers met boxspringbedden, een grote keuken om samen te koken, en een gezellige woonkamer waar iedereen kan ontspannen. Intiem en toch ruimtelijk zodat niemand elkaar voor voeten loopt, dat vind je bij De Uitstap.

Bedrijven incl. activiteiten en vergaderruimte

Ook bedrijven zijn welkom bij De Uitstap; bijvoorbeeld voor teambuildingsactiviteiten, of voor vergaderingen of presentaties. In samenwerking met professionele begeleiders wordt een speciaal programma opgesteld voor een teambuildingdag. Vergaderingen worden doorgaans gehouden in de grote zaal gelegen onder de accommodatie.

Ligging

Groepsaccommodatie De Uitstap is ruim van opzet met een grote woonruimte in wat voorheen een café-restaurant was. De professionele horecakeuken staat volledig tot je beschikking, evenals 7 slaapkamers met eigen douches, aparte toiletten, draadloos internet, televisie en een geluidsinstallatie. Buiten is er een terras met overkapping en gazon met speeltuin en tafeltennistafel voor de kinderen. Ook is er een voetbalveld en volleybalveld aanwezig. De vrij gelegen accommodatie ligt in de natuur waardoor je hier echt geniet van de rust.

 Weekendje weg organiseren in Overijssel bij De Uitstap:

 

Prijs & Beschikbaarheid | Activiteiten

Faciliteiten

Bekijk onze activiteiten