Weekend weg met Vriendengroep

Groepsaccommodatie met barHet is tijd voor een weekend weg met de vriendengroep! Gezellig met z’n allen een heel weekend lang leuke activiteiten ondernemen, gezellig eten samen en een biertje of wijntje drinken. Bij Groepsaccommodatie De Uitstap kan dit, hier kent gezelligheid geen tijd tijdens een weekend weg. Vriendengroepen komen in allerlei samenstellingen, maar in deze groepsaccommodatie in Rouveen, zal iedereen zich op z’n gemak voelen. Maar wellicht komt dat door de privé kroeg met tap die te vinden is in deze groepsaccommodatie voor 23 personen. Kijk snel of er nog beschikbaarheid is in de periode dat u met de vriendengroep weg wilt!

Weekend weg met grote groep

De luxe groepsaccommodatie De Uitstap is ideaal voor een weekendje weg. Met vriendengroep, grote familie, vrijgezellenweekend, voetbalteam of met een bedrijfsuitje. De 23-persoons groepsaccommodatie heeft namelijk vele voorzieningen om er een geslaagd weekendje weg met vriendengroep van te maken:

  • Royale horecakeuken
  • Privé-café met tapinstallatie
  • Gezamenlijke ruimte
  • 7 slaapkamers met douche en boxspringbedden
  • Groot terras met tuin
  • Vele activiteiten te organiseren ter plaatse

Kortom: na een actief dagje uit met gave activiteiten op locatie en/of in de omgeving, kunt u bijkomen in het zonnetje op het terras of in de privé kroeg. ’s Avonds kunt u comfortabel koken met z’n allen om vervolgens gezellig te eten in de gezamenlijke ruimte. Daarna is het tijd voor een gezellig feestje in de kroeg met z’n allen, die door kan gaan tot in de vroege uurtjes. Bent u klaar met feesten? Kruip dan uw boxspring in, zodat u zich weer kunt opladen voor de volgende dag!

Weekend weg met voetbalteam

Wilt u met het voetbalteam een weekendje weg? Kom dan genieten bij deze groepsaccommodatie in Overijssel. Omdat de groepsaccommodatie geschikt is voor 23 personen, kunnen zelfs de mascottes van het voetbalteam mee als u zou willen. De luxe groepsaccommodatie beschikt over een ruime tuin, waar het makkelijk is om even een balletje te trappen tijdens een weekendje weg met vriendengroep. Tevens kunnen er tal van activiteiten worden georganiseerd op het terrein van dit grote vakantiehuis, waaronder quad rijden, paintballen en leuke boerengames. En ’s avonds is het tijd voor de derde helft in het privé-café met tap en goede muziekinstallatie.

Weekend weg Vriendengroep boeken | Weekend weg Vriendengroep offerte aanvragen