Vriendinnenweekend

Even er gezellig op uit gaan met vriendinnen? Boek dan deze groepsaccommodatie in Overijssel en ervaar een weekendje weg met vriendinnen. Groepsaccommodatie De Uitstap, vlakbij Zwolle en Meppel, is geschikt voor maar liefst 23 personen. Zodat de gehele vriendinnengroep mee kan. De Uitstap beschikt over comfortabele slaapkamers en heeft een privé bar met goede muziekinstallatie. Dit vriendinnenweekend in Nederland wordt een succes!

Wat te doen met vriendinnen?

Wanneer u op zoek bent naar een leuke uitjes met vriendinnen is er volop keuze. Ook bij Groepsaccommodatie De Uitstap zijn er vele activiteiten die u kunt ondernemen met een groep meiden. Waaronder:

  • Cocktailworkshop: te organiseren in de groepsaccommodatie of in Zwolle
  • Arrangement IJhorst: Actief uitje rond de IJhorst inclusief paintballen
  • Snorfiets rijden: ontdek de landerijen en bossen van het Reestdal
  • Kickbike & Gps: met een grote step de omgeving van Rouveen ontdekken
  • Workshop Paaldansen: veel lachen en hard werken!

Deze activiteiten kunnen allemaal georganiseerd worden bij de Uitstap of in de directe omgeving. Willen jullie een workshop in Zwolle doen tijdens een vriendinnenweekend? Nederland biedt zat mogelijkheden hiervoor en wij denken graag met u mee voor leuke uitjes met vriendinnen.

Uitgaan in Zwolle of Meppelvriendinnenweekend

Uitgaan in Zwolle of Meppel is zeker een aanrader met
een groep vriendinnen. Pak de taxi en binnen een kwartier staan jullie in het uitgaanscentrum van Zwolle of Meppel. Maar ook Hardenberg en Kampen liggen in de buurt. Deze plaatsen zijn allemaal geschikt voor een leuke kroegentocht en veel dansjes. Lekker stappen in Zwolle tot in de vroege uurtjes, om vervolgens een afterparty te houden in jullie eigen kroeg met tap-installatie. Dat klinkt als een goed vriendinnenweekend! Nederland is een land waar iedereen zich zal vermaken, dus waarom naar het buitenland gaan?

Groepsaccommodatie Overijssel

Naast dat de 23-persoons groepsaccommodatie ideaal is gelegen om leuke uitjes met vriendinnen te ondernemen en dat het een eigen bar heeft met tap-installatie, is de Uitstap ook zeer comfortabel.
Er zijn namelijk maar liefst 7 slaapkamers, allen voorzien van een eigen badkamer. Groepsaccommodatie De Uitstap heeft een royale tuin met terras, overkappen en buitenkeuken! En er is een royale horecakeuken met professionele apparatuur, waar u gemakkelijk voor grote groepen kunt koken. Heeft u zin in wat meer gemak? Vraag dan naar meer informatie voor speciale cateringservice tijdens uw vriendinnenweekend.

Gaat een van uw vriendinnen trouwen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een vrijgezellenweekend.

Vriendinnenweekend boeken | Vriendinnenweekend offerte aanvragen