Vakantiehuis huren - Grote groep

Als u een weekendje weg met een grote groep wilt, is het soms moeilijk om een geschikt vakantiehuis te vinden. Want het grote vakantiehuis moet voldoende privacy voor iedereen bieden en tegelijkertijd een gezamenlijke ruimte hebben zodat u gezellig bij elkaar kunt zitten. Het liefst moet het vakantiehuis voor een grote groep ook nog een royale tuin en voldoende mogelijkheden voor activiteiten op locatie of in de buurt hebben. Veel wensen om het ultieme weekendje weg met een groep te beleven. Al deze punten komen tezamen bij Groepsaccommodatie De Uitstap in Rouveen, want hier wordt dit allen aangeboden.

Luxe Vakantiehuis voor Groepen

U vraagt zich wellicht af: ‘Waarom is de Uitstap voor grote groepen een ideaal vakantiehuis?’ Grote groepen zullen zich hier namelijk uitermate vermaken en een comfortabel weekend beleven. Er zijn bijvoorbeeld 7 slaapkamers met boxspringbedden en douche, zodat u optimaal kunt genieten van uw nachtrust en de nodige privacy krijgt. Er is een grote horecakeuken, waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. Buiten heeft u een ruim terras met overkapping, inclusief buitenkeuken. Ideaal om met z’n allen te genieten van het weer en een goede barbecue. Tevens is er een kleine speeltuin, tafeltennistafel, voetbalveld en volleybalveld, dus stil zitten voor de kinderen zit er ook niet bij!

Wat dit grote vakantiehuis, op de grens van Overijssel en Drenthe, echt uniek maakt? Een eigen kroeg! Er is namelijk een privé-café met tap en muziekinstallatie in de 23-persoons groepsaccommodatie, waar u met z’n allen een feestje kunt bouwen. Om vervolgens naar een van de leuke steden te gaan in de buurt, om te stappen. Waaronder Zwolle, Meppel of Hardenberg.

Groot vakantiehuis huren in Overijssel

Tijdens een verblijf in dit grote vakantiehuis voor groepen zult u zich niet vervelen. Want er is voldoende ruimte voor bijzondere activiteiten op locatie. Waaronder paintballen, solex rijden, mountainbiken, Ik hou van Holland-entertainment en leuke workshops. Maar ook in de mooie omgeving van Rouveen in Overijssel is er van alles te zien & doen. Waaronder:

  • Attractiepark Slagharen
  • Museum Staphorst
  • Natuurgebied de Olde Maten
  • Escaperoom Zwolle
  • Wildlands Adventure Zoo
  • Indoor Survival Staphorst

Wilt u dit vakantiehuis voor grote groepen huren? Dan kan dat zeer makkelijk online.

Prijs & Beschikbaarheid