Motorrijders en Bikers welkom bij De Uitstap

Motorrijders en bikers welkomMotorrijders en bikers zijn van harte welkom bij Groepsaccommodatie De Uitstap. Zowel in de groepsaccommodatie als de Bed & Breakfast nodigen we u als vereniging, vriendengroep of individueel van harte uit om te komen genieten van onze gastvrijheid vóór, tijdens of na uw tocht door de prachtige omgeving van onze accommodatie.

Motorrijders en bikers welkom in de groepsaccommodatie

Bent u met uw motorclub of vereniging van motorrijders van plan om enkele dagen in onze prachtige regio te verblijven en te genieten van de prachtige wegen door weelderige natuur? Voor uw overnachting(en) bent u van harte welkom bij Groepsaccommodatie De Uitstap. De groepsaccommodatie biedt plaats aan maximaal 23 bikers. Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over uw eigen bar en u kunt tevens gebruik maken van een royale horecakeuken. Wilt u na uw tocht liever met z’n allen nagenieten en zich niet meer druk willen maken om het eten? Dan kunt u ook gebruik maken van onze speciale cateringservice.

Tussenstop voor motorrijders en bikers in de Bed & Breakfast

Tijdens uw tourtocht kunt u in plaats van de groepsaccommodatie ook gebruik maken van onze Bed & Breakfast. Verblijf één of meerdere dagen in een luxe 2-persoons kamer met eigen sanitaire voorzieningen en drie gezamenlijke toiletten. Geniet van de gezellige huiskamer en het heerlijke terras, vanwaar u waarschijnlijk nog veel meer motorrijders, bikers en fietsers ziet die ook van de adembenemende omgeving aan het genieten zijn.

Onze Bed and Breakfast is van maandag tot vrijdag beschikbaar. In het weekend kunt u vanaf 1 week van tevoren last-minute reserveren.

Overnachten in een prachtige regio voor motorrijders en bikers

Of u nu alleen, met een klein gezelschap of met een vereniging van motorrijders of bikers komt en of u nu in onze groepsaccommodatie of in onze Bed & Breakfast komt overnachten, als liefhebber van motoren en tochten zult u genieten van de adembenemende omgeving van De Uitstap. De Uitstap is gelegen in het prachtige Vecht- en Reestdal, een omgeving die adembenemend is en perfect per motor te ontdekken is. Na elke bocht zult u iets nieuws ontdekken in dit afwisselende landschap, terwijl u onderweg vele pittoreske gehuchten, charmante dorpjes en interessante steden zult doorkruizen. Als motorrijder komt u bij De Uitstap en in haar omgeving dus zeker aan uw trekken. Bezoek tijdens uw verblijf ook nog even het u waarschijnlijk welbekende Ten Kate Motoren in Nieuwleusen. Wellicht vindt u hier nog wel een mooi nieuw pak, de accessoires die u nog zocht of misschien komt u zelfs wel met een nieuwe motor in huis!

Boeken | Offerte aanvragen