Groepsaccommodatie Zwolle

groepsaccommodatie zwolleGroepsaccommodatie De Uitstap is de ideale groepsaccommodatie vlakbij Zwolle voor een prachtig dag- of avondfeest of zelfs heel weekend weg met een groep vrienden, familie, klasgenoten, collega’s of andere relaties. Onze groepsaccommodatie bij Zwolle is niet alleen gezellig ingericht, maar heeft ook comfortabele kamers en bedden, ligt in een prachtige en uitdagende omgeving en er is ook ontzettend veel te doen op de locatie van de 23-persoons groepsaccommodatie. Zwolle ligt maar op 10 minuten rijafstand. De Uitstap beschikt over alles wat u van een groepsaccommodatie verwacht.

  • Gezellige groepsaccommodatie bij Zwolle
  • Groepsaccommodatie met heerlijke bedden
  • Groepsaccommodatie met veel activiteiten
  • Uitdagende omgeving rondom groepsaccommodatie. Zwolle ligt dichtbij!

Perfect gelegen groepsaccommodatie bij Zwolle 

Groepsaccommodatie De Uitstap is een groepsaccommodatie bij Zwolle die prachtig gelegen is. De groepsaccommodatie ligt dus op korte afstand van deze prachtige stad die zeer veel te bieden heeft. De Uitstap ligt bovendien in het prachtige Vechtdal/Reestdal, middenin de bossen en weilanden en tussen charmante dorpjes en interessante steden. Direct vanuit de groepsaccommodatie kan heerlijk gefietst en gewandeld worden in de prachtige omgeving en in de natuur kunnen diverse spannende activiteiten gedaan worden. Charmante dorpjes als Rouveen, Staphorst, Nieuwleusen, IJhorst, Dalfsen en Hasselt zijn ontzettend leuk om te bezoeken als u besluit om de groepsaccommodatie voor een dagje te verlaten. En steden als Zwolle, Meppel en Hardenberg zijn bruisend en dichtbij groepsaccommodatie De Uitstap gelegen. Hier kunt u zich zowel overdag als ’s avonds prima vermaken!

Gezellige en luxe groepsaccommodatie Zwolle

De Uitstap is een gezellige en luxe groepsaccommodatie vlakbij Zwolle. En beschikt over een geheel nieuwe verblijfsruimte met bar, een slaapgedeelte met comfortabele bedden en een compleet ingerichte keuken, inclusief vaatwasser, magnetron, frituur, steamer en afwasmachine. Hoewel de groepsaccommodatie zeer modern is ingericht, is er toch voor gezorgd dat er een authentieke sfeer hangt. De gezellige gemeenschappelijke ruimte is vroeger namelijk een stamkroeg geweest. Door de inrichting modern en warm ‘bruin’ te laten, blijft de unieke sfeer van de vroegere stamkroeg bewaard. Aan de oude bar kunt u zelfs uw eigen biertje tappen. Een ideale groepsaccommodatie! Zwolle is zeer leuk om te ontdekken tijdens een weekendje weg, dus vergeet vooral niet om deze bruisende stad te bezoeken.

Weekendje weg in Zwolle met boordevol activiteiten

Niet alleen in de omgeving, maar ook bij onze groepsaccommodatie zélf zijn ontzettend veel activiteiten te doen. Zo beschikt De Uitstap bijvoorbeeld over een Outdoorterrein waar het mogelijk is om te paintballen, boogschieten of om een mountainbiketocht of klootschietwedstrijd te organiseren. De groepsaccommodatie vlakbij Zwolle is hierdoor niet alleen een perfecte plek om te overnachten na een leuke dag en/of avond in Zwolle, maar ook voor een geweldig familieweekend of een vriendenweekend!

Groepsaccommodatie dichtbij Zwolle tot 23 personen boeken!

Boek nu uw verblijf bij onze groepsaccommodatie nabij Zwolle. De groepsaccommodatie kan geboekt worden tot 23 personen (slaapgasten), terwijl de gemeenschappelijke ruimte tot 40 gasten kan ontvangen. Kom genieten van de luxe, het comfort, de vele activiteiten en de prachtige omgeving en dat alles op slechts 10 minuutjes van Zwolle.

Zoek & boek | Offerte aanvragen