Groepsaccommodatie Nederland

Groepsaccommodatie NederlandU bent op zoek naar een groepsaccommodatie? Nederland heeft veel van dit soort accommodaties te bieden, maar zelden zijn ze zo prachtig én gunstig gelegen als De Uitstap in Rouveen. De Uitstap is namelijk een groepsaccommodatie in Nederland met een prachtige natuurlijke ligging, maar is tevens gelegen op slechts korte afstand van interessante steden, dorpen, uitjes en activiteiten en ook op het terrein van De Uitstap zijn vele spannende activiteiten te ondernemen. Als groepsaccommodatie in Nederland is De Uitstap uniek en anders dan alle andere groepsaccommodaties in Nederland.

Groepsaccommodatie De Uitstap:

  • Ontdek vanuit de groepsaccommodatie Nederland en haar prachtige Overijsselse natuurgebieden
  • Eén van de meest uniek gelegen groepsaccommodaties in Nederland
  • Groepsaccommodatie voor 20 personen, maximaal 23
  • Groepsaccommodatie met activiteiten
  • Groepsaccommodatie in Overijssel met een prachtig achterland
  • Groepsaccommodatie bij Zwolle
  • Groepsaccommodatie dichtbij Meppel

Groepsaccommodatie Nederland voor 20 personen

Groepsaccommodatie De Uitstap is een groepsaccommodatie voor 20 personen. Afhankelijk van de indeling van de kamers, is het zelfs mogelijk om de groepsaccommodatie Nederland te reserveren tot 23 personen. De groepsaccommodatie bestaat namelijk uit 7 slaapkamers, waarvan zes keer een 2/3 persoonskamer met boxspringbedden en 1 kamer met 3 stapelbedden. Met uw groep beschikt u verder over een luxe horecakeuken met professionele apparatuur, een privé-café met tapbar en een gemeenschappelijke ruimte in de groepsaccommodatie. Nederland is een perfecte vakantiebestemming! Daarnaast kunt u ook heerlijk relaxen op het terras met buitenkeuken die in de grote tuin staan van deze groepsaccommodatie. Nederland kent weinig van dit soort groepsaccommodaties, dus uw overnachtingen zullen zeker bijzonder worden! De Uitstap was vroeger overigens een stamkroeg en de tapbar waarover u beschikt, is hiervan bewaard gebleven…bijzonder!

Groepsaccommodatie met activiteiten

U wilt niet alleen heerlijk overnachten tijdens uw verblijf in onze groepsaccommodatie? Met activiteiten kunt u natuurlijk ook uw verblijf opleuken en ervoor zorgen dat de gehele groep zich vermaakt. Bij De Uitstap is dit zeer goed mogelijk. De Uitstap is een groepsaccommodatie met activiteiten op haar terrein én in de omgeving. En wát voor activiteiten. Op eigen terrein van onze groepsaccommodatie is het bijvoorbeeld mogelijk om te paintballen of te boogschieten. Vanuit de groepsaccommodatie de prachtige natuur ontdekken? Dat kan bijvoorbeeld door een mountainbike-, segway-, snorfiets-, kickbike-, huifkar-, wandel- of Staphorster Fietstocht te doen. En dan zijn er nog de vele uitjes, activiteiten en pretparken zoals Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en Koningin Juliantoren die in de buurt van onze groepsaccommodatie gelegen zijn. Wát een mogelijkheden…!

Ontdek vanuit de groepsaccommodatie Overijssel, Zwolle, Meppel en andere plaatsen

Vanuit de groepsaccommodatie Overijssel ontdekken is zeker het aanbevelen waard. Overijssel is één van de meest natuurrijke provincies van Nederland en zeker het deel van Overijssel waar De Uitstap ligt, is adembenemend. De Uitstap is namelijk gelegen in het prachtige Vecht- en Reestdal, twee aaneengesloten natuurlijke gebieden, gekenmerkt door de rivieren De Vecht en De Reest en omgeven door een prachtig landschap. Fietsen en wandelen door een gebied met weidse heidevelden, dichte bossen en prachtige weilanden maakt een verblijf in onze groepsaccommodatie in Overijssel heerlijk. Bovendien is De Uitstap als groepsaccommodatie bij Zwolle en groepsaccommodatie bij Meppel perfect gelegen op korte afstand van deze gezellige steden. En ook andere steden als Hardenberg en charmante dorpjes als Staphorst, Nieuwleusen, IJhorst, Dalfsen en Hasselt liggen in de buurt.

Groepsaccommodatie Nederland boeken

Wilt u De Uitstap boeken als groepsaccommodatie? Nederland op haar mooist ontdekken in de prachtige provincie Overijssel en genieten van een groepsaccommodatie met activiteiten? Boek dan een verblijf in deze groepsaccommodatie, geschikt voor 23 personen!

Groepsaccommodatie Nederland boeken | Groepsaccommodatie Nederland offerte aanvragen