Groepsaccommodatie met kinderen

Ga je binnenkort een familieweekend of vriendenweekend met kinderen organiseren in Overijssel of Drenthe? Groepsaccommodatie De Uitstap in Rouveen, op de grens van deze twee provincies, is een ideale plek voor groepen met kinderen van alle leeftijden. Deze kindvriendelijke accommodatie heeft werkelijk alles wat je nodig hebt voor een leuk weekje of weekendje weg – een grote leefruimte, zeven slaapkamers, een professionele keuken en een grote tuin met buitenkeuken. Met Attractiepark Slagharen, Wildlands Adventure Zoo Emmen, en het pittoreske Giethoorn op korte afstand kunnen de kinderen worden getrakteerd op een spannend uitje.

Familieweekend met kinderen

Tijdens een familieweekend met kinderen wil je natuurlijk graag dat de kinderen, van jong tot oud, zich ook goed vermaken. Groepsaccommodatie De Uitstap biedt activiteiten zowel op als in de omgeving van de locatie. Zo zijn er tal van spelletjes, een leuke speeltuin, echte boerengames op het land of zelfs kinderpaintball. Maar je kunt ook de omgeving verkennen door te kanoën, mountainbiken of met een segwaytocht. Je kunt het groepsverblijf zelfs aanvullen met tal van arrangementen.

Vriendenweekend met kinderen

Gezellig er op uit met een leuke vriendengroep, en dan ook de kinderen mee natuurlijk. Terwijl de ouders bijkletsen met hapjes en drankjes vermaken de kinderen zich prima in en rondom de accommodatie. In de professionele keuken kan een groots ontbijt of avondmaal worden bereid, en na het eten kan iedereen zich terugtrekken in één van de 7 slaapkamers met fijne boxspringbedden. De gehele kindvriendelijke accommodatie is geschikt voor 20-23 personen. Samen met de kinderen kunt u zich ook uitleven op het voetbalveld, volleybalveld of een potje tafeltennissen.

Ligging

De Uitstap is een modern en luxe groepsaccommodatie en is ideaal gelegen op de grens van Overijssel en Drenthe (5 min. van de grens). Daarbij liggen Zwolle, Meppel en Giethoorn ook allemaal in de buurt van de locatie. Een dagje uit naar een attractiepark of leuke stad is dus zo gemaakt. De groepsaccommodatie in Nederland ligt centraal en is gemakkelijk te bereiken.

Kindvriendelijke groepsaccommodatie in Overijssel/Drenthe

  • Groepsaccommodatie met 7 slaapkamers voor maximaal 23 personen
  • professionele horecakeuken en eigen tap
  • luxe leefruimte en gazon met terras
  • tal van activiteiten en arrangementen mogelijk

Prijs & Beschikbaarheid | Zien & Doen

Faciliteiten