Groepsaccommodatie met activiteiten

Zoek je een groepsaccommodatie in Overijssel of Drenthe om een gezellig familieweekend, vriendenweekend, teambuildingsweekend of ander weekendje weg te organiseren? Groepsaccommodatie De Uitstap in Rouveen heeft een ruime, moderne en luxe afgewerkte woning die geschikt is voor 10-23 personen waar ook allerlei activiteiten, op de locatie zelf of in de mooie natuurrijke omgeving, kunnen worden georganiseerd.

Outdoor activiteiten – workshops

Een groepsaccommodatie met activiteiten maakt een familieweekend of vakantie met een vriendengroep echt bijzonder. In de omgeving van Rouveen zijn verschillende outdoor activiteiten mogelijk. Ontdek de prachtige natuur door mountainbike-, Segway- en GPS-tochten, neem les in boogschieten, ga paintballen, klootschieten, speel boerengames of kies een van de arrangementen die een leuke middag garanderen.

Indoor activiteiten

Bij minder goed weer is het ook heel gezellig om binnen te blijven en hier activiteiten te ondernemen. Wat denk je van indoor activiteiten zoals leuke themavonden; een ‘Ik Hou Van Holland’ quiz, Goochelshow of muziek en entertainment. Ook kan een cocktailworkshop op locatie worden georganiseerd die ook geschikt is voor kinderen.

Teambuildingsactiviteiten

Ook voor teambuildingsactiviteiten en een teambuildingsweekend in Overijssel kun je terecht bij De Uitstap. In samenwerking met professionele begeleiders wordt een speciaal op maat gemaakt programma opgezet waarbij teamwerk centraal staat.

Ligging

Groepsaccommodatie De Uitstap ligt op de grens van Overijssel en Drenthe, met in de directe omgeving steden zoals Staphorst, Giethoorn, Zwolle en Meppel. Met 7 slaapkamers, inclusief eigen douches, biedt het plek aan maximaal 23 personen. De grote woonkamer is stijlvol en modern gedecoreerd en heeft een eigen bar, in de professionele horecakeuken kan naar hartenlust worden gekookt, en op het grote terras met gazon en speeltuin kan heerlijk van het weer worden genoten. Buiten kan je tevens een overkapping met buitenkeuken, tafeltennistafel, voetbalveld en volleybalveld vinden.

Zo’n zeer complete en ruime groepsaccommodatie in Nederland is zowel uniek als bijzonder. Met zoveel faciliteiten, activiteiten, catering en arrangementen kom je hier dan ook zeker niets te kort.

Groepsaccommodatie met activiteiten in Overijssel/Drenthe:

  • Leuke indoor activiteiten voor het hele gezin
  • Spannende outdoor activiteiten voor jong en oud
  • Teambuildingsactiviteiten
  • Activiteiten gecombineerd met arrangementen

 

Prijs & Beschikbaarheid | Zien & Doen

Faciliteiten

Bekijk onze activiteiten