Groepsaccommodatie met 7 slaapkamers

Als je een familieweekend of weekendje weg met vrienden organiseert is een ruime groepsaccommodatie wellicht een ‘must’. Groot genoeg dat niemand elkaar voor de voeten loopt, een gezellige sfeer die bijdraagt aan een geslaagd uitje voor jong en oud en leuke activiteiten op of rondom de locatie zelf. Dit vind je allemaal bij Groepsaccommodatie De Uitstap.

Zeer complete groepsaccommodatie met 7 slaapkamers

Groepsaccommodatie De Uitstap in Rouveen, Overijssel, op slechts 5 minuten van Drenthe, is een moderne en luxe locatie die alle faciliteiten heeft die je je maar kunt wensen. De groepsaccommodatie met 7 slaapkamers is geschikt voor groepen van 20-23 personen. Kleinere groepen dan 20 personen zijn ook van harte welkom, in dat geval kunnen er 5 of 6 slaapkamers worden gebruikt. Je slaapt op heerlijke boxspringbedden, iedere slaapkamer heeft een eigen douche, en kinderen kunnen samen op één slaapkamer slapen met wel drie stapelbedden.

In de luxe horecakeuken vind je alles om een groot maal te bereiden, of je kunt ook je verblijf laten cateren. De grote woonkamer is heel licht en ruim en heeft een eigen bar met tap voor een lekker biertje. Buiten vind je een terras met overkapping en groot gazon met speeltuin voor de kinderen. Het is ook mogelijk om hier bij goed weer wat vlees op de barbecue te gooien of een maaltijd te bereiden in de buitenkeuken.

Schitterende ligging in de natuur

De groepsaccommodatie in Overijssel biedt verschillende activiteiten aan, zowel op locatie als in de directe omgeving. Van boerengames tot (kinder)paintball, volleybal en kanoën, en zelfs nog veel meer. Omdat de groepsaccommodatie in Nederland centraal ligt zijn uitstapjes naar bijvoorbeeld Zwolle, Meppel, Giethoorn of zelfs Wildlands Emmen en Avonturenpark Slagharen zo gemaakt.

De vrij gelegen accommodatie ligt in ‘Het Reestdal’, een natuurrijke omgeving met een idyllisch landschap waar je mooie wandelingen, fietstochten en ook segway- of mountainbiketochten met GPS maakt. Hartstikke leuk voor volwassenen, maar het zal ook zeker in de smaak vallen bij vriendengroepen of een familieweekend met kinderen.

Groepsaccommodatie De Uitstap is geschikt voor:

  • Grote en kleine groepen tot maximaal 23 personen
  • Familieweekend, vriendengroep, weekendje weg
  • Zowel ontspanning als een actieve vakantie
  • Met 5, 6 of 7 slaapkamers
  • Eigen bar, horeca keuken, barbecue
  • Groepsaccommodatie met activiteiten

 

Prijs & Beschikbaarheid | Zien & Doen

Faciliteiten

Bekijk onze activiteiten