Bedrijfsuitje met overnachting

bedrijfsuitjeBent u op zoek naar een geschikte locatie voor een meerdaags bedrijfsuitje? Dan zit u bij Groepsaccommodatie De Uitstap, gelegen in Rouveen op de grens van Drenthe en Overijssel, goed. Deze locatie heeft namelijk alles in huis voor een geslaagd zakelijk uitje. U boekt bij ons gemakkelijk een bedrijfsuitje met overnachting, zodat u uw verblijf niet hoeft te beperken tot één dag. Bij ons kunt u actief genieten met uw collega’s met een compleet aanbod van overnachten, activiteiten, eten en drinken. Beleef bij De Uitstap een onvergetelijk meerdaags bedrijfsuitje.

Groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie van De Uitstap is geschikt voor 23-25 personen. Kom met al uw collega’s en beleef een gezellig én actief bedrijfsuitje. In de groepsaccommodatie vindt u 7 mooi ingerichte slaapkamers met heerlijke boxspringbedden en een eigen badkamer. In de gezellige woonkamer treft u een tapbar en luxe horeca keuken met steamer en vaatwasser aan; ideaal voor een bedrijfsuitje. Gezellig samen met uw collega’s genieten van een hapje en drankje! Heeft u geluk en is het mooi weer tijdens uw meerdaagse bedrijfsuitje? Bij de groepsaccommodatie zit een royaal privé terras met veranda en barbecue, zodat u ook buiten kunt kokkerellen met de hele groep. In de kelder zit een extra vergader- en activiteitenzaal; De Afstap. Deze zaal kunt u los reserveren bij uw overnachting en is ideaal voor trainingen, workshops, vergaderingen of presentaties.

Bekijk de groepsaccommodatie

Meerdaags bedrijfsuitje

De groepsaccommodatie biedt veel mogelijkheden, maar heeft u toch liever dat alles verzorgd wordt tijdens uw bedrijfsuitje met overnachting? Maak dan gebruik van de speciale cateringservice op locatie of huur een privé kok in. Wij regelen dit voor uw bedrijf. Alles is in overleg mogelijk! Ook biedt De Uitstap diverse in- en outdooractiviteiten op eigen locatie. Daag uw collega’s uit tijdens een potje voetbal of volleybal. Naast onze eigen activiteiten is er ook in de omgeving van Rouveen ontzettend veel te zien, te doen en te beleven. De groepsaccommodatie ligt dichtbij Zwolle, Meppel en Giethoorn.

bedrijfsuitje met overnachtingActiviteiten tijdens een zakelijk verblijf

Niet alleen bij De Uitstap kunt u activiteiten ondernemen. Onze partners, waaronder Hiawatha, Total Outdoor en Aktiefun, bieden tal van activiteiten voor een teambuilding uitje. Ga samen met uw collega’s naar escaperoom The Great Escape in Zwolle of combineer een escaperoom met het spel Wie is de Mol? De historische boot Ooster-Schelde in Zwolle is het sfeervolle decor van dit spannende spel, waar u opdrachten moet uitvoeren om munten te verzamelen. Op zoek naar een sportieve activiteit? Ga mountainbiken, kickbiken, kanovaren of waterfietsen. Een andere tip is om bumperballs of stormbanen te huren. Wedden dat u en uw collega’s plezier beleven? Natuurlijk mag varen in de Wieden bij Giethoorn niet ontbreken; een bootje varen met het hele team in het Venetië van Nederland. Bij De Uitstap zijn genoeg activiteiten te ondernemen en komt u ‘s avonds heerlijk tot rust in onze groepsaccommodatie. Een ideaal bedrijfsuitje met overnachting.

Bedrijfsuitje met overnachting boeken

Bekijk onze activiteiten