Bedrijfsuitje

 

Op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijk verblijf? Dan zit u goed bij Groepsaccommodatie De Uitstap. Deze locatie heeft namelijk alles in huis om ervoor te zorgen dat het teambuilding weekend geslaagd is. Hier is het mogelijk om een volledig programma uit te voeren en gebruik te maken van de verschillende zalen en horeca faciliteiten. Daarnaast is het mogelijk om op locatie verschillende activiteiten uit te voeren om een geslaagd bedrijfsuitje te organiseren.

Zakelijk verblijf

bedrijfsuitjeTijdens een overnachting, midweek of weekend weg met collega’s is het fijn dat iedereen voldoende privacy heeft. Groepsaccommodatie De Uitstap beschikt over 7 slaapkamers, allen met eigen badkamer en met comfortabele boxsprings, zodat het mogelijk is dat men zich even terug kan trekken. Daarnaast heeft deze accommodatie in Rouveen een royale tuin waar gemakkelijk leuke buitenactiviteiten kunnen worden georganiseerd. Tijdens een overnachting in dit zakelijk verblijf zult u gegarandeerd een top bedrijfsuitje of teambuilding weekend beleven.

Groepsaccommodatie met gezamenlijke ruimte

Tijdens een bedrijfsuitje of teambuilding weekend is het belangrijk dat er genoeg ruimtes zijn waar u verschillende activiteiten of workshops kunt uitvoeren. Deze groepsaccommodatie voor zakelijk verblijf biedt dit zeker aan. Zo is er een zaal, geschikt voor 100 personen, om een presentatie te geven en eventueel te vergaderen. Maar deze zaal kan ook uitstekend gebruikt worden voor een bedrijfsfeest, om het teambuilding weekend goed af te sluiten. Ook heeft u de beschikking over een ruimte met bar, pooltafel en uitgebreide horecakeuken met professionele apparatuur. De keuken is dus ideaal om voor een grote groep te koken. Heeft u liever dat alles verzorgd wordt? Dan kunt u gebruik maken van de speciale cateringservice, in overleg is alles mogelijk.

TeambuildingTeambuildingweekend

Tijdens een bedrijfsuitje met collega’s is het goed om te leren samenwerken, door te doen. Daarom kunnen we afhankelijk van het soort bedrijf en visie een activiteitenprogramma samenstellen waarbij het aankomt op samenwerking en teambuilding. Wij werken met verschillende experts op het gebied van communicatie en samenwerking, zodat er na afloop op een professionele manier geëvalueerd kan worden.

Zakelijk verblijf boeken | Zakelijk verblijf offerte aanvragen