Bed en Breakfast Drenthe? Beleef De Uitstap!

Bed and Breakfast DrentheEen Bed en Breakfast Drenthe beleeft u ten volste bij De Uitstap in Rouveen. Onze B&B Drenthe ligt op de grens met Overijssel, in het prachtige Reestdal. Onze vrij gelegen Bed en Breakfast in Drenthe combineert rust en ruimte van de natuur met geweldige indrukken die u op kunt doen in de omliggende pittoreske dorpjes en bruisende steden.  Mocht u activiteiten vanuit onze Bed & Breakfast Drenthe willen ondernemen, dan is dit ook mogelijk. De Uitstap biedt zelf namelijk ook vele activiteiten aan.

B&B Drenthe met nieuwe en goede voorzieningen

De Uitstap is in september 2015 als Bed en Breakfast Drenthe begonnen. De accommodatie – die vroeger als stamkroeg diende – is geheel gerenoveerd tot groepsaccommodatie en B&B. Hierdoor zijn de voorzieningen waarover onze B&B Drenthe beschikt, helemaal nieuw en comfortabel. Onze Bed & Breakfast beschikt over 6 luxe kamers voor maximaal 3 personen en 1 slaapkamer voor 6 personen. De kamers beschikken over prima sanitaire voorzieningen (wastafel en douche) en er zijn 3 gezamenlijke toiletten in de accommodatie te vinden. Verder beschikt de  B&B Drenthe over een gezellige gezamenlijke woonkamer en een heerlijk terras, waar u heerlijk kunt ontspannen. De omgeving is echter misschien wel het grootste pluspunt van onze Bed and Breakfast in Drenthe, want de natuur rondom De Uitstap is werkelijk adembenemend!

B&B Drenthe

B&B Drenthe en haar prachtige omgeving

Onze Bed en Breakfast in Drenthe is op zichzelf een prima plek om te vertoeven, maar we dagen u zeker uit om onze B&B te verlaten om de prachtige omgeving te ontdekken. De prachtige bossen, heidevelden en agrarische landschappen rondom onze B&B Drenthe zijn namelijk adembenemend en pittoreske dorpjes als Staphorst, Giethoorn en Dedemsvaart en interessante steden als Kampen, Meppel en Zwolle nodigen u uit om ontdekt te worden. Vanuit onze B&B Drenthe zijn ze allemaal binnen mum van tijd te bereiken!

Rustig gelegen Bed en Breakfast Drenthe met veel activiteiten

Onze B&B Drenthe is rustig en vrij gelegen, maar voor wie dat wil, is er veel te beleven. Vanuit onze Bed and Breakfast in Drenthe zijn namelijk veel activiteiten te doen die we zelf aanbieden. Of u nu een mooie fietstocht wilt maken, wilt paintballen of quadrijden wilt proberen, bij De Uitstap is het mogelijk. Een greep uit onze mogelijkheden:

 • Quadrijden
 • Paintballen
 • Boogschieten
 • Boeren Highland Games
 • Klootschieten
 • Kickbike
 • GPS
 • Mountainbiken
 • Snorfiets rijden
 • Workshop Staphorster Stipwerk
 • Etc.

Bed en Breakfast Drenthe boeken

Het is van maandag tot vrijdag mogelijk om één of meerdere kamers in onze Bed and Breakfast Drenthe te boeken. In het weekend kunt u alleen last-minute reserveren, vanaf 1 week van tevoren. Bent u ook overtuigd van de prachtige en gunstige ligging van onze B&B Drenthe, wilt u genieten van comfortabele bedden en goede voorzieningen en genieten van de gezelligheid en de activiteiten? Boek dan nu uw verblijf in onze B&B Drenthe!

Prijs & Beschikbaarheid