Bed and Breakfast Zwolle

Bed & Breakfast omgeving ZwolleEen heerlijke Bed and Breakfast in de omgeving van Zwolle vindt u bij De Uitstap in Rouveen. Van maandag tot vrijdag kunt u overnachten in onze moderne en gezellige B&B Zwolle, met 6 luxe tweepersoonskamers, eigen sanitaire voorzieningen, een gezellige huiskamer en een prachtige omgeving waarin u heerlijk kunt wandelen en mooie fietstochten kunt maken vanuit onze B&B Zwolle.

B&B Zwolle boekenVragen en contact Bed and Breakfast omgeving Zwolle?

Bed and Breakfast omgeving Zwolle

Op nog geen 10 minuutjes rijden van Zwolle vindt u de perfecte B&B Zwolle als slaapplek na bijvoorbeeld een zakelijk bezoek of uw stapavond in de boeiende stad Zwolle. Uw verblijf in onze Bed and Breakfast omgeving Zwolle verzekert u van een goede en rustige nachtrust in een gezellige sfeer. Onze B&B Zwolle is namelijk vrij gelegen en ligt in het prachtige Reestdal, een prachtige natuurlijke omgeving met heerlijke bossen, heidevelden, authentieke boerderijen en pittoreske dorpjes. Wanneer u ervoor kiest om meerdere dagen te verblijven of om na 1 nacht nog even te genieten van de omgeving, zult u hier zeker ontspanning vinden. Op deze manier combineert u de drukte van de interessante stad Zwolle met de rust die u vindt in de Bed and Breakfast in de omgeving van Zwolle.

B&B Zwolle met goede voorzieningen

De Uitstap is een B&B Zwolle met goede voorzieningen. De Uitstap opende haar deuren pas kortgeleden, in september 2015. De Bed and Breakfast in de omgeving van Zwolle is dus geheel nieuw en comfortabel. Heerlijke boxspringbedden, goede sanitaire voorzieningen, een gezellige huiskamer, een heerlijk terras en natuurlijk de prachtige omgeving zorgen ervoor dat u geheel tot rust kunt komen tijdens u verblijf in onze B&B Zwolle.

Bed and Breakfast omgeving Zwolle boeken

Onze B&B Zwolle is van maandag tot vrijdag te boeken voor slechts € 40,- per persoon per nacht, inclusief overnachting, bedlinnen, toeristenbelasting en ontbijt!. In weekenden kunt u  last-minute vanaf 1 week van tevoren reserveren. Verzeker uzelf nu van een heerlijke slaap- en ontspanningsplek en boek nu uw Bed and Breakfast in de omgeving van Zwolle!

Naast B&B Zwolle is De Uitstap een uitstekende feestlocatie voor bijvoorbeeld uw familieweekend en een groepsaccommodatie.